Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
żeglarstwo
Orim60 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
żeglarstwo
jeździ ktoś na żagle? macie swoje ulubione mariny? ja jeżdżę raz w roku przynajmniej na tydzień w sezonie, czasami uda się jechać na dwa. może macie jakieś ciekawe miejsca do polecenia, gdzie warto popłynąć? zastanawiam się też nad pójściem na jakiś kurs żeglarski, ale mam mieszane uczucia w tym zakresie - może ktoś był, przydaje się coś takiego?
04-16-2014 10:23 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Proses19 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 38
RE: żeglarstwo
kursy żeglarskie to ciekawa sprawa, bo zawsze możesz się tam dowiedzieć czegoś ciekawego, chociażby zobaczyć jak z pewnymi sytuacjami radzą sobie instruktorzy. według mnie warto co jakiś czas się zapisać na taki kurs, bo odświeżysz sobie wiele rzeczy a na pewno dowiesz się czegoś na zasadzie nowinki albo ciekawostki
04-16-2014 12:06 PM
Langme64 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 26
RE: żeglarstwo
według mnie trzeba starannie wybierać kursy, bo każda szkoła żeglarska inaczej je prowadzi. warto poczytać różne opinie, aby wyrobić sobie zdanie o tym, jakiej wiedzy potrzebujesz i czego tak naprawdę oczekujesz. dlatego też warto pogadać z żeglarzami, raczej chodzą oni na różni szkolenia, dlatego od nich dowiesz się najwięcej. ja ze swojej strony mogę polecić ci taki kurs żeglarski http://www.puntovita.com.pl/morze-adriat...urystyczne . oni mają różne kursy, więc sobie poczytaj o nich, bo mają fajnie to opisane
04-16-2014 01:52 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Reklama:

roznoszenie ulotek sosnowiec

tylna belka citroen berlingo