![]() |
fińskie domy na zamówienie - Wersja do druku +- Forum Senzu (http://www.senzu.pl) +-- Dział: Zainteresowania (/forum-4.html) +--- Dział: Poradniki (/forum-15.html) +--- Wątek: fińskie domy na zamówienie (/thread-204.html) |
fińskie domy na zamówienie - Wresit27 - 05-27-2014 09:11 AM bylibyście skłonni zamówić sobie taki fiński dom z katalogu? dziwnie tak chyba zamawiać sobie dom, zawsze wydawało mi się, że raczej projektuje się je na potrzeby konkretnej rodziny ![]() ![]() RE: fińskie domy na zamówienie - Proses19 - 05-27-2014 09:13 AM jak dla mnie fińskie domy są ok, bo przynajmniej się je szybko buduje ![]() RE: fińskie domy na zamówienie - Huulu45 - 05-27-2014 09:16 AM fiński dom jest ok, bo właśnie najfajniejsze jest to, że wybierasz sobie projekt, a nie tracisz czasu na całe to planowanie, myślenie, co gdzie ma być, bo i tak tego nie zaplanuje się dobrze, a w gotowym projekcie wszystko jest już przemyślane. jak dlam nie bajer, że tak szybko mogą nowy dom wybudować, tym bardziej że to odm zdrowy bo z drewna. nawet kiedyś sobie taki zamówię, tylko jak uzbieram. już mam wybrany, ten środkowy ![]() |